Нові записи на студії
|
|
Sashaz | Дата: Среда, 12.12.2007, 11:28 | Сообщение # 1 |
 Admin
Статус: Offline
| Обговорюємо все що пишеться та зводиться за компом та пультом нашої будівлі.
|
|
| |
overkill | Дата: Суббота, 22.12.2007, 17:12 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| демка Зе Отем Ефект у вас записувалась? песня Ілюзія?
|
|
| |
Sashaz | Дата: Пятница, 28.12.2007, 15:32 | Сообщение # 3 |
 Admin
| Ні. Нажаль чи на щастя. І нажаль я її не чув не можу проаналізувати. В нас писалась нова пісня The Sky is Red - Небо тут. І зараз планується її нова версія з живими барабанами, якщо барабану вистачить майстерності рівно зіграти.
|
|
| |
overkill | Дата: Суббота, 05.01.2008, 16:29 | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| не просто питаю я думав шо у вас бо качество просто супер, а я знаю у вас апарат хароший думав у вас)
|
|
| |
ZhyVchIK | Дата: Понедельник, 07.01.2008, 13:41 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| Саш, а якими в більшості програмами ви користуєтесь для зведення та прописування драмів і бас-гітари?
|
|
| |
overkill | Дата: Понедельник, 14.01.2008, 01:23 | Сообщение # 6 |
 Рядовой
| хотів спитать скількі отак взагальном буде стоїть демка демка(вокал, 2гітари, бас, драми)
|
|
| |
Fox | Дата: Вторник, 22.01.2008, 05:04 | Сообщение # 7 |
 Admin
| overkill, як на мене, то демо Отем Еффекта звучить не так вже й суперово... ZhyVchIK, для зведення та запису користуємось виключно Cubase-ом - найбільш оптимальна, як на мене, програма. Перепробував багато чого, але зупинився саме на Кубіку, точніше на другій, найбільш безглючній його версії. Індюк також працює у Кубі. Ну і, звичайно ж, маємо в арсеналі підбірку найкращих VST-шок на всі випадки життя.
|
|
| |
overkill | Дата: Среда, 23.01.2008, 22:42 | Сообщение # 8 |
 Рядовой
| не ну порівняно з іншими які кідали демкі, класний звук)) я не сумніваюсь що і краще запишете а щей з такою новою апаратурою, я вобще подумав шо вони у вас записались)
|
|
| |
Fox | Дата: Четверг, 24.01.2008, 01:51 | Сообщение # 9 |
 Admin
| overkill, не подумай, що я рекламую нас, кажучи, що не вважаю демку Отемів крутою Абсолютно відверто, без прихованих мотивів - просто здивувало, як всі почали говорити, що демка надзвичайно крута, бо я у ній нічого крутого не почув... Так, демка доволі якісна, але щоб прямо "вау" то ні... Хоча це просто моя власна думка...
|
|
| |
IndieUK | Дата: Четверг, 24.01.2008, 11:16 | Сообщение # 10 |
 Admin
| Я підтримую, всі кажуть що демка просто ах... Незнаю хто записував, але хоча й непогано, все таки до високого рівня ще далеко. Напевно всі про пісню говорять... Але то вже справа смаку. Найближчим часом вихід у світ двох пісень "Вслєд за солнцем" і ще однієї "Wings for marie"
|
|
| |
Fox | Дата: Вторник, 29.01.2008, 23:30 | Сообщение # 11 |
 Admin
| До файлового архіву додано свіжозаписану пісню гурту the Sky is Red на пісню "Війна".
|
|
| |
POLLY | Дата: Среда, 12.03.2008, 16:59 | Сообщение # 12 |
Рядовой
| Sashaz,IndieUK : дякуємо за запис та зведення (U.b.n.) . Ви найкращі
когда тебе хорошо - ты слышишь свой смех... это время хохочет, закинув голову вверх...
|
|
| |
Sashaz | Дата: Четверг, 27.03.2008, 18:06 | Сообщение # 13 |
 Admin
| Для Вас стараємсо .
|
|
| |
Fox | Дата: Пятница, 28.03.2008, 01:00 | Сообщение # 14 |
 Admin
| За останні два місяці ми записували такі гурти: Серцевий Напад (Чернівці), Уют (Київ), В Сраку Громадську Думку (Хмельницький) та Шоу Трумена (Житомир). Пора би вже і місцевим виконавцям підтягуватися 
|
|
| |
stiklo | Дата: Суббота, 05.07.2008, 22:53 | Сообщение # 15 |
Рядовой
| демку Зе Отем Ефект ілюзія ....писали дружбани там ..повністю з гідний з фоксом ..нормальна але не вау..... як на мене вона грязна і нечьотка в плані звука
|
|
| |